SAKARYA / FERİZLİ - Rüveyde Güneş İlkokulu

Hayvanları koruyalım

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü için Rüveyde Güneş İlkokulu ve Ortaokulu 3/B sınıfı olarak öğrencilerimizle bugünün anlam ve önemi doğrultusunda artık  okulumuzun bir parçası olan yavru köpeğimiz için kulübe yaptırdık. Ögrencilerimizin manevi duygularının gelişmesi adına mama ile besleme fırsatı yarattık. Çocuklarımızın bugün ve gelecekte merhamet duygusu taşımaları ve yardımlaşma içinde olmaları en büyük temennimizdir.

Yayın: 23.08.2023 - Güncelleme: 23.08.2023 11:29 - Görüntülenme: 64