SAKARYA / FERİZLİ - Rüveyde Güneş İlkokulu

RESİMLERLE HİKAYELERİM (eTwinning)

Resimlerle Hikayelerim( My Stories With Pictures) adlı eTwinning projemizin tanıtım videosu

ABOUT THE PROJECT (PROJE HAKKINDA)
Bu projemizde; küçük yaş guruplarının hayal güçlerini geliştirmelerini, düşlediklerini resimlerle anlatarak ifade etmelerini, yaratıcı fikirler ortaya atarak yorumlama, düşünme, yeni bir ürün ortaya koyma kabiliyetlerini geliştirmelerini, büyük yaş guruplarındaki öğrencilerin yazma, konuya uygun hikâye oluşturma ve bunu sergilemekten zevk almalarını, öğrencilerin olumlu davranışları benimseyip içsellleştirmelerini, topluma faydalı bireyler olacak değerleri kazanmalarını sağlamayı amaçlıyoruz.
ABOUT THE PROJECT
In this project, we aim to enable younger age groups to develop their imagination, to express their dreams by telling them with pictures, to develop their ability to interpret, think and create a new product by coming up with creative ideas, to develop students in older age groups to write, create a story appropriate to the subject and enjoy exhibiting it, to develop students' positive behavior. We aim to ensure that they adopt and internalize values and gain values that will become useful individuals for society.

Yayın: 08.01.2024 - Güncelleme: 08.01.2024 12:02 - Görüntülenme: 49

Etiketler :