SAKARYA / FERİZLİ - Rüveyde Güneş İlkokulu

Rüveyde Güneş İlkokulu

Değirmencik Mah.Yavuz Sultan Selim Cad.No1 Ferizli/SAKARYA
Vizyon
Vizyon: Nasıl Bir İnsan ? Eğitimin, çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmak olduğuna inanıyoruz. Biz her çocuğun içinde, onun özgür, çok yönlü ve bir birey olarak yetişmesini sağlayacak değerler olduğuna, Toplumların mutluluğunu sağlamanın, cehaleti ortadan kaldırmanın ve demokratik bir toplum yaratma yolunun ancak toplumların iyi yetiştirilmiş bireylerince sağlanabileceğine; bu nedenle de insan için gösterilecek en önemli çabanın eğitim olduğuna inanıyoruz.
Misyon
Türk Milli Eğitim Temel Kanunu hedef ve ilkeleri çerçevesinde, "yaşamlarını kazanmakta mahir, eleştirel düşünen, kendisine, ülkesine ve çağına sorumlu, yaşam boyu öğrenen, dürüst, kararlı, üretken, mutlu ve güvenli, kendi kültürünü özümsemiş ve farklı kültürlere anlayışlı" gençler yetiştirmektir.
Lojman
0 - Lojman mevcut değildir.
Ulaşım
Okula ulaşım belediye minibüsleri ile sağlanmaktadır. Ayrıca il merkezinden ve ilçeden özel araç ile gidiş geliş yapılmaktadır.
Servis Bilgisi
Okul taşıma kapsamında olup iki farklı mahalleden okulumuza servisle öğrenci taşınmaktadır. Ayrıca özel servislede okula gelen öğrenciler bulunmaktadır.
SAKARYA/FERİZLİ/DEĞİRMENCİK
İle uzaklık 23 Km İlçeye uzaklık 2 Km´dir.
Okulumuz 7 derslikten oluşmakta olup, 200 kişi kapasitelidir.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Puana dayalı kayıt yapmamakta olup, adres sistemine göre öğrenci kaydedilmektedir
Okulumuz adrese dayalı üst eğitim kurumlarına öğrenci göndermektedir.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
Üst eğitim kurumlarına öğrenci yerleştirirken adrese dayalı kayıt yaptırılmakta olup, okulumuzda ortaokul kısmı da bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler
Okulumuz il milli eğitim ve ilçe milli eğitim müdürlüğünün düzenlediği tüm sporsal faaliyetlere katılım sağlamaktadır.
Okulumuzda etiwinning projeleri uygulanmaktadır.
Proje Çalışmaları
Beyaz bayrak projesi, beslenme dostu okul projesi ve okulumuzda aktf olarak yürütülmektedir.
Okulumuzda etiwinning projeleri uygulanmaktadır.