SAKARYA / FERİZLİ - Rüveyde Güneş İlkokulu

Nis

E Twining projesi kapsamında mart ayı için " yardımlaşma dayanışma " konulu hikayeler yazıldı. Hikaye ile ilgili resimler çizildi. Hikaye kahramanları program ile hareketlendirildi.

Ock

Resimlerle Hikayelerim( My Stories With Pictures) adlı eTwinning projemizin tanıtım videosu

Okulumuz Öğretmenlerinin Haftalık Görüşme Saatleri

Ağu

Muzaffer GÜNEŞ ve Güneşoğlu Süt Ürünleri Yönetim Kurulu'nun katkılarıyla, okulumuzun Atatürk Köşesi, Tarihçesi ve Kupa Vitrinimiz yenilendi.

Ağu

Anasınıf Öğrencilerimiz yaptıkları şapkalarla bahçemizde defile gerçekleştirdiler.

Bol L içerir

Ağu

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü için Rüveyde Güneş İlkokulu ve Ortaokulu 3/B sınıfı olarak öğrencilerimizle bugünün anlam ve önemi doğrultusunda artık  okulumuzun bir parçası olan yavru köpeğimiz için kulübe yaptırdık. Ögrencilerimizin manevi duygularının gelişmesi adına mama ile besleme fırsatı yarattık. Çocuklarımızın bugün ve gelecekte merhamet duygusu taşımaları ve yardımlaşma içinde olmaları en büyük temennimizdir.